Home 9 Nyheter 9 Aqua Invent blir partner med Wasa Kredit – mer frihet till våra kunder

Aqua Invent blir partner med Wasa Kredit – mer frihet till våra kunder

Publicerat tisdag 27 sep, 2022

Vi vill alltid att våra kunder ska känna sig trygga när de väljer våra filterlösningar. Därför har vi nu valt att satsa på en betalningslösning som gör det rättare för privatpersoner att investera i sin vattenrening.

Ett vattenfilter kan vara en mindre eller större investering för privatpersoner, beroende på ens ekonomi och vilka problem som upptäckts i vattnet. På grund av detta får vi ofta förfrågan om delbetalning. Nu kan vi äntligen meddela att vi blivit partner med Wasa Kredit, ett seriöst kreditbolag med förmånliga villkor.

Wasa Kredit är helägt av Länsförsäkringar Bank. Länsförsäkringsbolagen äger gemensamt Länsförsäkringar AB, där Länsförsäkringar Bank ingår som ett dotterbolag.

”Vi har i många år arbetat enligt vårt signum snabbt, enkelt, personligt och sätter stort värde i att våra kunder och samarbetspartners uppfattar oss som det. Våra framgångsfaktorer finns med i varje medarbetares vardag, för att ta fram ett nytt samarbetsavtal, hjälpa en kund eller utveckla ett nytt system.”

Källa: Wasa Kredit

Delbetalning – som passar alla

Tack vare detta samarbete kan vi nu erbjuda räntefri avbetalning i upp till 24 månader för alla privatpersoner som vill investera i våra filterlösningar. Vi kan även lägga upp det på en längre period med en förmånlig ränta. Detta är ännu ett steg i vår vision om att växa som vattenreningsbolag.

Vi erbjuder nu följande alternativ:

  • 3 månader räntefritt
  • 6 månader räntefritt – 295 kr uppläggnigsavgift
  • 12 månader räntefritt – 395 kr uppläggnigsavgift
  • 24 månader räntefritt – 495 kr uppläggnigsavgift
  • 36-60 månader – 5,95% ränta, 495 kr uppläggningsavgift

Administrativ avgift tillkommer på samtliga avtal. För ytterligare information och villkor, eller frågor kring vårt samarbete med Wasa Kredit, vänligen kontakta oss.

Vill du ha hjälp?

Om du upplever vattenproblem rekommenderar vi alltid att göra en ordentlig vattenanalys. Du kan även beskriva ditt problem och lämna dina uppgifter så kontaktar vi dig inom en arbetsdag.

Snabbknappar

Beställ en vattenanalys

Få personlig rådgivning

Gör vårt snabbtest

Prata med en specialist

Genom att skicka iväg dina uppgifter godkänner du till Aqua Invents integritetspolicy.

Gör vårt snabbtest

Misstänker du förorening i vattnet? Svara på några enkla frågor och få personlig rådgivning.

Lämna dina uppgifter så kommer en specialist kontakta dig för en analys av dina svar.

Genom att skicka detta formulär godkänner du att din information hanteras i enlighet med  Aqua Invents integritetspolicy.

vattenanalys

Fler vattenproblem

Mangan i dricksvatten – är det farligt?

Mangan i dricksvatten – är det farligt?

Vad är Mangan? Mangan är ett grå-vitt metalliskt grundämne (Nr 25), som förekommer naturligt i berggrunden och sprids via grundvattnet. Det används ofta i legeringar med järn i till exempel rostfritt stål, ibland används manganföreningar även i glasyrer. Mangan är det...

Få kostnadsfri rådgivning

Vi är tillgängliga mellan 08:00-16:00 alla dagar. Du kan alltid chatta med oss, maila eller ringa.