Hem 9 Kategori Nyheter 9 Aqua Invent i senaste Villa Nytt – Intervju med Harjan Pook

Aqua Invent i senaste Villa Nytt – Intervju med Harjan Pook

Publicerat måndag 14 mar, 2022

Vi vill tacka tidningen Villanytt som nyligen publicerade en intervju med oss i deras februariutgåva! Vår egen Harjan Pook, platschef för vårt kontor i Lomma, berättar om alla delar som är särskilt viktiga för oss och våra kunder.

”Inget vatten liknar ett annat, även om vissa problem är vanligare än andra. Ibland kan lösningen vara enkel, ibland krävs större åtgärder. Det första du ska göra är alltid att beställa ett seriöst vattenprov för att få en noggrann analys av ditt vatten”

Harjan fortsätter med att ta upp vikten av en skräddarsydd lösning, snarare än färdiga vattenfilter som går att beställa online.

”Fördelen med att anlita ett expertföretag inom vattenrening är att du får en filterlösning som är skräddarsydd och byggd för just dina behov och ändå inte behöver kosta mer för det”

Vi tackar återigen Villanytt för detta fina reportage!

Gör vårt snabbtest

Misstänker du förorening i vattnet? Svara på några enkla frågor och få personlig rådgivning.

Snabbtest Formulär

Lämna dina uppgifter så kommer en specialist kontakta dig för en analys av dina svar.

vattenanalys

Fler vattenproblem

20 anledningar till att dricka vatten

20 anledningar till att dricka vatten

I vårt dagliga liv är vatten utan tvekan en av de viktigaste livsmedlen. I den här artikeln kommer vi att utforska varför det är viktigt att dricka vatten, dess roll för vår hälsa och hur ett vattenfilter kan vara en värdefull investering för din hälsa. Därför är...

Vad är PFAS och hur påverkas vi av det?

Vad är PFAS och hur påverkas vi av det?

Om du har följt nyheterna senaste tiden har du kanske hört talas om en grupp kemikalier som kallas PFAS (per- och polyfluoroalkylämnen). Dessa syntetiska kemikalier har använts i en mängd produkter på grund av deras unika egenskaper. De används bland annat som...