Bli återförsäljare

Som samarbetspartner med oss ger vi dig kvalitetssäkra produkter, fri rådgivning, teknisk utbildning och fler kunder. 

Varför ska du bli återförsäljare?

Vi är just nu i en tillväxtfas och har stor efterfrågan på vattenfilter runt om i landet. Därför söker vi fler samarbetspartners och återförsäljare som vill förstärka vår närvaro genom att sälja och installera våra egentillverkade filter.

Detta erbjuder vi

Ett komplett utbud av vattenfilter och vattenreningslöningar samt reservdelar och filtermaterial.

Full support och rådgivning. Du är välkommen att ringa eller maila våra vattenreningsexperter för att få hjälp med filterval, installation eller problemlösningar.

Alla redskap du behöver för en lyckad installation och nöjda kunder. Vi erbjuder bland annat instruktioner, manualer och utbildning i våra vattenfilter.

Vi hjälper dig hjälpa din kund. Vi tillhandahåller vattenanalys, tolkar resultatet och skickar en offert som du sedan kan ta till kunden.

Vi refererar kunder i ditt område. Många beställer sin vattenanalys direkt av oss, men behöver installationshjälp. Vi lämnar då vidare kunden till er, så får ni sälja filter och installation direkt till kund.

Bra inköpsrabatter och en god förtjänst till dig som återförsäljare.

Öppen och motiverande kultur där vi lyssnar på våra återförsäljare för att förbättra våra produkter ännu mer och göra dem ännu lättare att sälja.

Vad vi förväntar oss

Goda kundrelationer och väl utförda installationer.

Lämna intresseanmälan

Vi levererar vattenfilter till ett stort antal rörinstallatörer runt om i Sverige. Vår egentillverkade filter är såväl prisvärda som miljövänliga och givetvis av bästa kvalitet.

Genom att skicka detta formulär godkänner du att din information hanteras i enlighet med  Aqua Invents integritetspolicy.

Hjälp med vattenrening

Vill du bli installatör?

Vi levererar vattenfilter till ett stort antal rörinstallatörer runt om i Sverige. Vår egentillverkade filter är såväl prisvärda som miljövänliga och givetvis av bästa kvalitet.

Vi hjälper dig med en vattenanalys och att välja rätt filter i rätt storlek till din kund. Med de snabba leveranserna följer alltid utförliga instruktioner, men vi finns såklart här för support och service.

Som underleverantör till oss får du tillgång till ett komplett vattenfilterprogram, ett omfattande reservdelslager för de flesta på marknaden förekommande filter, samt ventiler och filtermassor för olika reningsbehov. Samtidigt får du möjlighet att nyttja vår långa erfarenhet och kunskaper i vattenrening. Givetvis hänvisar vi även kunder som söker en rörinstallatör i ditt område till dig.

Sedan 2018 har vi vårt kompetenscenter som erbjuder utbildning i vattenrening för våra återförsäljare.

Välkommen att kontakta oss för att inleda ett samarbete!

Få kostnadsfri rådgivning

Vi är tillgängliga mellan 08:00-16:00 alla dagar. Du kan alltid chatta med oss, maila eller ringa.