Bli återförsäljare

Vi ger dig kvalitetssäkra produkter, fri rådgivning & utbildning och fler kunder.

Varför ska du bli återförsäljare?

Vi är just nu i en tillväxtfas och har stor efterfrågan på vattenfilter runt om i landet. Därför söker vi fler samarbetspartners och återförsäljare som vill förstärka vår närvaro genom att sälja och installera våra egentillverkade filter.

Vi erbjuder:

  • Ett komplett utbud av vattenfilter och vattenreningslöningar samt reservdelar och filtermaterial.
  • Full support och rådgivning. Du är välkommen att ringa eller maila våra vattenreningsexperter för att få hjälp med filterval, installation eller problemlösningar.
  • Alla redskap du behöver för en lyckad installation och nöjda kunder. Vi erbjuder bland annat instruktioner, manualer och utbildning i våra vattenfilter.
  • Vi hjälper dig hjälpa din kund. Vi tillhandahåller vattenanalys, tolkar resultatet och skickar en offert som du sedan kan ta till kunden.
  • Vi refererar kunder i ditt område. Många beställer sin vattenanalys direkt av oss, men behöver installationshjälp. Vi lämnar då vidare kunden till er, så får ni sälja filter och installation direkt till kund.
  • Bra inköpsrabatter och en god förtjänst till dig som återförsäljare.
  • Öppen och motiverande kultur där vi lyssnar på våra återförsäljare för att förbättra våra produkter ännu mer och göra dem ännu lättare att sälja.

Du bidrar med att leverera god service till kunden.

samarbetspartner inom vattenrening
Hjälp med vattenrening

Vill du bli installatör?

Vi levererar vattenfilter till ett stort antal rörinstallatörer runt om i Sverige. Vår egentillverkade filter är såväl prisvärda som miljövänliga och givetvis av bästa kvalitet.

Vi hjälper dig med en vattenanalys och att välja rätt filter i rätt storlek till din kund. Med de snabba leveranserna följer alltid utförliga instruktioner, men vi finns såklart här för support och service.

Som underleverantör till oss får du tillgång till ett komplett vattenfilterprogram, ett omfattande reservdelslager för de flesta på marknaden förekommande filter, samt ventiler och filtermassor för olika reningsbehov. Samtidigt får du möjlighet att nyttja vår långa erfarenhet och kunskaper i vattenrening. Givetvis hänvisar vi även kunder som söker en rörinstallatör i ditt område till dig.

Nytt för 2018 är att vi startat upp vårt kompetenscenter som erbjuder utbildning i vattenrening för våra återförsäljare.

Välkommen att kontakta oss för att inleda ett samarbete!

Behöver du hjälp och rådgivning?

Kontakta oss via telefon eller vårt kontaktformulär. Du kan räkna med ett högt engagemang, service och professionalitet!

Senaste nytt

Här kan du läsa om nyheter på Aqua Invent och inom vattenrening.

Grönt hår efter dusch

Grönt hår efter dusch

Den troligaste orsaken till att håret blir grönt är att vattnet är aggressivt (surt).Aggressivt vatten orsakar kopparutfällningar i vattnet som ger grönt hår. Det beror på aggressiv kolsyra, låg alkalinitet (HCO3) och lågt pH-värde (pH värdet bör vara mellan 7,0 och...

Hårt vatten, vita avlagringar och pannsten

Hårt vatten, vita avlagringar och pannsten

Hårt vatten ger sträv tvätt och tvål som inte löddrar. Vita avlagringar och beläggningar på sanitetsgods och i kokkärl eller fläckar på glas beror på en hög kalkhalt i vattnet, såkallat hårt vatten. Hårt vatten är boven bakom pannsten. En hög halt lösta kalcium- och...

Vårt vatten luktar illa, vad kan det vara?

Vårt vatten luktar illa, vad kan det vara?

Lukten kan bero på att svavelväte eller metangas förekommer i vattnet, men kan också komma av att bakterier eller avloppsvatten tagit sig in i dricksvattensystemet. Illaluktande vatten där doften kan liknas vid ruttna ägg (eller att vattnet luktar prutt) beror oftast...