Hem 9 Kategori Nyheter 9 Kampanj: Kostnadsfritt vattenprov för husbesiktning!

Kampanj: Kostnadsfritt vattenprov för husbesiktning!

Publicerat söndag 20 aug, 2023

Hösten närmar sig och med den kommer en känsla av förnyelse och förändring. Vad passar då bättre än att säkerställa det viktigaste elementet i ditt hem – ditt dricksvatten? Vi på Aqua Invent är stolta över att presentera vår spännande kampanj: Ett kostnadsfritt vattenprov till alla som planerar att köpa eller sälja hus, mäklare och besiktningsmän inkluderade!

För att ta del av erbjudandet, använd koden HUS2023 när du lägger din beställning på Trygghetspaketet. Du kan även kontakta oss för rådgivning och mer information.

Erbjudandet gäller mellan 15/9/2023 till och med 21/10/2023.

Läs också: Husbesiktning – Fem anledningar till att göra vattenanalys

Vad innehåller vårt vattenprov Trygghetspaketet?

Detta vattenprov inkluderar en omfattande lista över parametrar för en heltäckande analys av ditt dricksvatten:

  • Fysikaliska och kemiska analyser inklusive COD(Mn), konduktivitet, pH, alkalinitet, turbiditet, färg, lukt, aggressiv kolsyra och mer.
  • Anjoner som fluorid, nitratkväve, nitrat, klorid, sulfat.
  • Närsalter såsom ammoniumkväve, ammonium, nitritkväve, nitrit, fosfat, fosfatfosfor.
  • Metaller som järn, kalcium, kalium, koppar, magnesium, mangan, natrium, hårdhet (total), aluminium, antimon, arsenik, bly, kadmium, krom, nickel, selen, uran.
  • Mikrobiologiska analyser för att identifiera odlingsbara mikroorganismer vid 22°C (3 dygn), Escherichia coli och koliforma bakterier.

Läs mer om Trygghetspaketet »

Därför är det viktigt att ta ett vattenprov som blivande husägare

När du förbereder dig för att göra ett av de största besluten i ditt liv – att köpa ett nytt hem – finns det flera aspekter du bör överväga. En av de viktigaste, men ofta förbisedda, faktorerna är kvaliteten på ditt framtida dricksvatten. Ett vattenprov är inte bara kvalitetssäkring för fastigheten, det är en investering i din och din familjs hälsa och välbefinnande.

I vår kampanj så erbjuder vi på Aqua Invent alla blivande husägare möjligheten att få ett kostnadsfritt vattenprov. På så vis kan du undersöka eventuella problem med vattnets kvalitet och säkerställa att du tar ett informerat beslut om ditt husköp. Från pH-nivåer och mineralhalt till mikrobiologiska analyser så ger vårt omfattande vattenprov Trygghetspaketet en djupgående insikt i vattnets innehåll.

Till dig som ska sälja ditt hus

Att sälja ditt hem är en process som involverar många detaljer. Att inkludera ett vattenprov som en del av försäljningsprocessen kan dock vara en smart strategi. När potentiella köpare ser att du har tagit ansvar för att säkerställa vattenkvaliteten kan det skapa en ökad känsla av förtroende och trygghet kring ditt hem. Dessutom kan det vara ett avgörande steg för att undvika oväntade hinder längs vägen.

Med vårt kostnadsfria vattenprov kan du ge dina potentiella köpare en tydlig och objektiv bedömning av ditt dricksvattens kvalitet. Detta kan vara en fördel som sätter din fastighet överst på deras lista och bidrar till en smidigare försäljningsprocess.

Information till mäklare och besiktningsmän

Vi förstår den viktiga roll som mäklare och besiktningsmän spelar i fastighetsaffärer. Därför vill vi erbjuda er en möjlighet att försäkra er om att de fastigheter ni hanterar uppfyller de högsta standarderna för dricksvattenkvalitet.

Vårt vattenprov Trygghetspaketet ger er en heltäckande översikt över vattnets parametrar. Detta innebär att ni kan erbjuda era kunder en ännu mer detaljerad och förtroendeingivande inspektion av fastigheten. Ett vattenprov kan vara den extra faktor som lyfter fram fastigheten ni hanterar och bygger ytterligare förtroende hos era kunder.

Så tar du del av erbjudandet

Oavsett om du är en blivande husägare, en säljare eller en professionell inom fastighetsbranschen, är denna kampanj en möjlighet du inte bör missa. Att ta ett vattenprov är en enkel, men kraftfull åtgärd som kan påverka din hälsa, trygghet och framgång i fastighetsaffärer.

Gör vårt snabbtest

Misstänker du förorening i vattnet? Svara på några enkla frågor och få personlig rådgivning.

Snabbtest Formulär

Lämna dina uppgifter så kommer en specialist kontakta dig för en analys av dina svar.

vattenanalys

Fler vattenproblem

Vad är PFAS och hur påverkas vi av det?

Vad är PFAS och hur påverkas vi av det?

Om du har följt nyheterna senaste tiden har du kanske hört talas om en grupp kemikalier som kallas PFAS (per- och polyfluoroalkylämnen). Dessa syntetiska kemikalier har använts i en mängd produkter på grund av deras unika egenskaper. De används bland annat som...