Hitta en installatör

Få hjälp med att installera ditt filter 

För att du ska vara säker på att ditt vattenfilter blir korrekt installerat kan du kontakta en av våra samarbetspartners inom VVS. Använd kartan nedan för att hitta den installatör som ligger närmast dig.

Säkerställ dina garantier

För att du ska känna dig säker och trygg med våra vattenfilter så kommer de alltid med tre års garanti. En förutsättning är dock att filtret installerats av en etablerad rörfirma, vilket skyddar dig från eventuella fel vid montering och driftsättning.

Hjälp med vattenrening

Sök i vår karta

Vill du jobba med oss?

Vill du samarbeta med ett vattenreningsföretag som ger dig kvalitetssäkra produkter, fri rådgivning & utbildning och fler kunder? Vi är just nu i en tillväxtfas och har stor efterfrågan på vattenfilter i runt om i landet.

Därför söker vi fler samarbetspartners och återförsäljare som vill förstärka vår närvaro genom att sälja och installera våra egentillverkade filter.

Vi hjälper dig med analys av vattnet och att välja rätt filter i rätt storlek till din kund. Med de snabba leveranserna följer alltid utförliga instruktioner, men vi finns såklart här för support och service.