Kontakta oss

Har du en fråga? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi inom kort.

Vill du ringa oss istället? Du når oss på 040-41-3135.

Här presenterar vi lediga tjänster hos oss.

 

Lediga tjänster:

Just nu söker vi en montör / verkstadstekniker med anställningen omgående.

Vattenrening är en växande sektor inom industrin men också för den medvetna konsumenten. Aqua Invent AB tillverkar vattenreningsutrustning till hushåll, sjukhus och industri. Våra kompletta lösningar grundas på vattnets beskaffenhet och en kravspecifikation. Vi tar i samarbete med kunden fram vattenreningslösningar som kan integreras i befintliga system. Med leveransen följer alltid en utförlig dokumentation för skötsel och optimal funktion av anläggningen. Vi levererar även reservdelar, filtermassor och andra tillbehör till vattenreningsanläggningar.

Just nu söker vi en verkstadstekniker / montör för tillverkning och montering av filter och komponenter från vår produktion i Lomma.

Hos oss får du självständigt och i team ansvara för och delta i produktionen och leverans av kompletta vattenfilterlösningar och komponenter. I arbetet ingår bland annat:  Montage av vattenfilter, – Svarvning – Lager och logistikuppgifter – kontroll av inkommande och utgående leveranser – Uppföljning och kontroll av lager – Inventering och övrigt förekommande verkstads och lagerarbete.

Din profil: -Du är händig och van vid montagearbeten –Du är mycket noggrann
–Du har kunskap och är intresserad av tekniskt arbete  -Du kan läsa ritningar
–Du har körvana för truck (motviktstruck och skjutmasttruck)
–Du talar flytande svenska och har goda kunskaper i engelska.

Vi är ett litet team så en positiv och ansvarskännande inställning är av yttersta vikt. Erfarenhet av verkstadsarbete och svarvning är en merit.

Tillträde snarast. I denna rekrytering tillämpar vi ett löpande urval och rekommenderar dig därför skicka in din ansökan så snart som möjligt. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev.

Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta VD Håkan Nordkvist 070-686 03 00 eller maila till: Hakan.nordkvist@aquainvent.se

Ansökan skickas till Malin.bengtsson@aquainvent.se