Hem 9 Kategori Nyheter 9 Nu är vi partner med Bad & Värme

Nu är vi partner med Bad & Värme

Publicerat fredag 26 maj, 2023

Aqua Invent och Bad & Värme går samman för att kombinera styrkor inom vattenrening.

Avtalet är påskrivet och bläcket har knappt torkat. Vi kan nu stolt tillkännage ett helt nytt partnerskap med Bad & Värme, en välkänd fackhandelskedja inom VVS-tjänster. Detta samarbete markerar en spännande milstolpe i Aqua Invents resa mot att tillhandahålla vattenfiltreringslösningar till en allt större kundbas.

Den nybildade alliansen mellan Aqua Invent och Bad & Värme för samman två branschledare med en gemensam vision om att förbättra vattenkvaliteten för hushåll och industrier i hela landet. Genom Bad & Värmes omfattande nätverk av VVS-företag kommer vi kunna ge våra kunder installation och service för våra vattenfiltersystem.

Bad & Värme har ett långvarigt rykte om sig att leverera förstklassiga VVS-tjänster, allt från rörmokeri och uppvärmning till ventilation och sanitet. Deras nätverk av högkvalificerade rörfirmor och kvalitetskrav stämmer perfekt överens med vårt uppdrag att erbjuda ansvarsfull vattenrening.

Detta partnerskap kommer inte bara att göra våra produkter mer tillgängliga på marknaden utan också leverera ännu bättre kundsupport och service. Partnerskapet syftar också till att förse Bad & Värmes VVS-företag med våra filterprodukter, så att de kan erbjuda omfattande vattenreningslösningar till sina kunder och stärka sin marknadsposition.

Avtalet mellan Aqua Invent och Bad & Värme undertecknades officiellt tidigare i veckan, vilket markerar början på ett lovande samarbete. Båda parter är mycket positiva och förväntansfulla över den utveckling vi står inför.

För ytterligare information om Bad & Värme, vänligen besök deras webbsida:

Bad & Värme: https://www.bad-varme.se/

Gör vårt snabbtest

Misstänker du förorening i vattnet? Svara på några enkla frågor och få personlig rådgivning.

Snabbtest Formulär

Lämna dina uppgifter så kommer en specialist kontakta dig för en analys av dina svar.

vattenanalys

Fler vattenproblem

20 anledningar till att dricka vatten

20 anledningar till att dricka vatten

I vårt dagliga liv är vatten utan tvekan en av de viktigaste livsmedlen. I den här artikeln kommer vi att utforska varför det är viktigt att dricka vatten, dess roll för vår hälsa och hur ett vattenfilter kan vara en värdefull...

Vad är PFAS och hur påverkas vi av det?

Vad är PFAS och hur påverkas vi av det?

Om du har följt nyheterna senaste tiden har du kanske hört talas om en grupp kemikalier som kallas PFAS (per- och polyfluoroalkylämnen). Dessa syntetiska kemikalier har använts i en mängd produkter på grund av deras unika egenskaper. De används bland annat som...