Kontakta oss

Har du en fråga? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi inom kort.

Vill du ringa oss istället? Du når oss på 040-41-3135.

Rent vatten är idag en växande sektor både för den medvetne konsumenten och för industrin. Aqua Invent är ett vattenreningsföretag som tillverkar vattenreningsutrustning för hushåll, lantbruk, sjukhus och industri.

I vår produktion finns allt från konventionella vattenfilter till specialkonstruerade anläggningar grundade på situationsspecifika krav och behov. Vi tillverkar våra egna kvalitetssäkrade vattenfilter.

LADDA NER VÅR ÖVERSIKTBROSCHYR HÄR

Aqua Invent AB startades 1984 på Forskningsbyn Ideon i Lund. I den kreativa och ambitiösa miljön utvecklades snart vattenreningsprodukter och försäljning. Idag är Aqua Invent ett ledande vattenreningsföretag med egen tillverkning av vattenfilter. Verksamheten är förlagd till egna lokaler i Lomma, nära till Malmö, Lund och Köpenhamn.

I april 2018 blev Aqua Invent uppköpt av NielNord Invest. NielNord Invest i Helsingborg är ett nystartat investmentbolag som ska inrikta sig på mindre och medelstora bolag med en omsättning på 10 – 200 mkr. Bolagen ska utgöras av nischföretag inom B2B eller B2consumer, gärna med tekniskt innehåll och egna produkter eller agenturer. NielNord AB ägs och drivs av Håkan Nordkvist med förflutet i olika chefsbefattningar på Bosch, Rittal och Omron och investeraren Niklas Nielsen som är verksam i Novoferm, ett garage- och industriportföretag, samt är delägare i speditionsföretaget Cargo Care Scandinavia. Håkan Nordkvist tar också över som ny VD på Aqua Invent.

Ett personligt vattenreningsföretag 

Vår framgång bygger på professionalitet, teknikkunnande och lång erfarenhet på vattenrenignsområdet. Vår personliga service och engagemang i våra kunders vattenproblematik gör att vi särskiljer oss som vattenreningsföretag. I vår företagskultur värnar vi om kunden. Vi strävar alltid efter att överträffa förväntningarna och prioriterar hög kvalitet i vår produktion.  Aqua Invent har förtroendet att leverera till kunder med höga krav på tillförlitlighet, från mindre hushåll till stora industrier. Vi konkurrerar med hög kvalitet, säkra funktioner och nöjda kunder. En viktig framgångsfaktor är samarbetet mellan kollegor, kunder och leverantörer.

Vår egna utbildning

Ett led i vår kundvård är att vi under 2018 startat upp vår egna utbildning. I Aqua Invent Water Competence Center utbildar vi återförsäljare och installatörer i vattenrening, installation och service. På så vis kan du som slutkund känna dig trygg med att de firmor som installerar våra filter har god kunskap om våra filter. 

Utmärkelser

Aqua Invent blev utsett till årets företagare i Lomma 2011 och är medlemmar i Företagarnas riksorganisation. Vi var också med på listan Sweden Technology Fast 50, listan över Sveriges snabbast växande teknikföretag, 2015. 

Kvalitets- och miljöansvar

För vår tillverkning av vattenfilter väljer vi leverantörer av komponenter med noggrannhet. Vi prioriterar leverantörer och speditörer som levererar hög kvalitet och då det är tillämpbart följer vi givetvis direktiv enligt RoHS och Reach-förordningarna.

Vi tar vårt producentansvar på stort allvar. Återvinning och miljöfrågor står högt i prioritet.

Vilken produkt du än köpt hos oss har du alltid garanti på material och funktion. Du kan känna dig trygg med våra produkter!

Vi reserverar oss för eventuella ändringar i utbud och utförande.