Om Aqua Invent

Vattenrening i fyra decennier

Aqua Invent AB startades 1984 på Forskningsbyn Ideon i Lund. I den kreativa och ambitiösa miljön utvecklades snart vattenreningsprodukter och försäljning. Idag är Aqua Invent ett ledande vattenreningsföretag med egen tillverkning av vattenfilter. Verksamheten är förlagd till egna lokaler i Lomma, nära till Malmö, Lund och Köpenhamn.

Med service i fokus

Vår personliga service och engagemang i våra kunders vattenproblematik gör att vi särskiljer oss som vattenreningsföretag. En av våra ledstjärnor är att alltid försöka överträffa våra kunders och samarbetspartners förväntningar. Detta återspeglas i våra kundundersökningar där vi håller generellt högt betyg. 

Hållbart & miljövänligt

Våra filter använder inga kemikalier vilket gör dem till ännu en pusselbit i våra gemensamma klimatmål. Vi levererar även ultrarent vatten i hela Sverige, bland annat till alla Circle K-stationer, vilket bidrar till mindre användning av rengöringsmedel och andra kemiska ämnen. Vi söker ständigt nya innovationer som hjälper oss att bygga en mer hållbar framtid.

Kontakta oss

Har du några frågor om vilka vi är eller hur vi jobbar får du gärna skicka ett mail eller ringa oss. Vårt telefonnummer är: 040-41 31 35.

Våra medarbetare

Harjan Pook

Platschef

0764-666428
harjan.pook@aquainvent.se

Malin Bengtsson

Försäljning, analys & support

0738-411765
malin.bengtsson@aquainvent.se

Håkan Hansson

Försäljning & Inköp

0730-379466
hakan.hansson@aquainvent.se

Kim Jonsson

Marknadsföring

0733-002352
kim.jonsson@aquainvent.se

Andreas Ohlsson

Teknik

040-413135
info@aquainvent.se

Bo "Bosse" Sjölund

Teknik

040-413135
info@aquainvent.se

Utmärkelser

Aqua Invent blev utsett till årets företagare i Lomma 2011 och är medlemmar i Företagarnas riksorganisation. Vi var också med på listan Sweden Technology Fast 50, listan över Sveriges snabbast växande teknikföretag, 2015. 

Vattenanalys

Kvalitets- & miljöansvar

För vår tillverkning av vattenfilter väljer vi leverantörer av komponenter med noggrannhet. Vi prioriterar leverantörer och speditörer som levererar hög kvalitet och då det är tillämpbart följer vi givetvis direktiv enligt RoHS och Reach-förordningarna. 

Vi tar vårt producentansvar på stort allvar. Återvinning och miljöfrågor står högt i prioritet.

Vilken produkt du än köpt hos oss har du alltid garanti på material och funktion. Du kan känna dig trygg med våra produkter!

Få kostnadsfri rådgivning

Vi är tillgängliga mellan 08:00-16:00 alla dagar. Du kan alltid chatta med oss, maila eller ringa.