Vi jobbar med ansvarsfull vattenrening.

Vattenrening i fyra decennier

Vår historia börjar 1984. Aqua Invent grundades i Lund av paret Lennart Nilsson och Agneta Blennow, båda med rötter inom vattenrening. Till en början använde de sin egna lada på gården som förvaring för allt material, men med åren har företaget hittat sin rätta plats i våra nuvarande lokaler i Lomma.

Idag är Aqua Invent ett ledande vattenreningsföretag med egen tillverkning av vattenfilter. Vi levererar vattenreningslösningar åt hushåll, lantbruk, samfälligheter, industri, sjukhus och till flera större internationella projekt. Vi älskar det vi gör och försöker alltid att ligga i framkant för att följa med branschens utveckling.

Vår vision & målbild

Idag vill vi fortsätta expandera och vara en ledare i branschen, inte nödvändigtvis i hårda kalla siffror utan genom vår noggrannhet inför varje vattenproblem. Alla människor förtjänar att dricka rent vatten, vilket kräver noggrann förundersökning och analys av vattenprov. När våra kunder ringer till oss ska de berikas med information, förstå varför deras lösning är rätt för dem, och få sina förväntningar överträffade. Det tycker vi är god service.

Hållbart & miljövänligt

Våra filter använder inga kemikalier vilket gör dem till ännu en pusselbit i våra gemensamma klimatmål. Vi levererar även ultrarent vatten i hela Sverige, bland annat till alla Circle K-stationer, vilket bidrar till mindre användning av rengöringsmedel och andra kemiska ämnen. Vi söker ständigt nya innovationer som hjälper oss att bygga en mer hållbar framtid.

 

Installerade vattenfilter

År i branschen

Medarbetare

Utmärkelser

Aqua Invent blev utsett till årets företagare i Lomma 2011 och är medlemmar i Företagarnas riksorganisation. Vi var också med på listan Sweden Technology Fast 50, listan över Sveriges snabbast växande teknikföretag, 2015. 

Vattenanalys

Kvalitets- & miljöansvar

För vår tillverkning av vattenfilter väljer vi leverantörer av komponenter med noggrannhet. Vi prioriterar leverantörer och speditörer som levererar hög kvalitet och då det är tillämpbart följer vi givetvis direktiv enligt RoHS och Reach-förordningarna. 

Vi tar vårt producentansvar på stort allvar. Återvinning och miljöfrågor står högt i prioritet.

Vilken produkt du än köpt hos oss har du alltid garanti på material och funktion. Du kan känna dig trygg med våra produkter!