Kontakta oss

Har du en fråga? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi inom kort.

Här presenterar vi lediga tjänster hos oss.

Givetvis är du alltid välkommen att kontakta oss för en spontanansökan. Du hittar våra kontaktuppgifter här.

Teknisk Säljare

Är du en driven säljare med stort intresse av teknik och branschen vattenrening? Då har du en unik möjlighet att vara med i den satsning vi nu gör. Aqua Invent strävar efter att varaktigt förändra och utveckla vattenfiltermarknaden och brinner för kunskap och kvalitet. Vår styrka är djup teknisk kompetens och förmågan att se kundens behov. Vi söker nu en erfaren säljare som vill arbeta i denna mycket intressanta och växande bransch och som vill vara med på vår tillväxtresa! Vi erbjuder dig en möjlighet att vara med och forma företagets kommande utveckling där ditt fokus blir försäljning och framtagning av tekniska lösningar.

Din roll

I din roll som säljare bearbetar du stora och små företag. Fokus ligger på nykundsbearbetning, men du kommer även att arbeta med att utveckla relationen till befintliga kunder. Du ansvarar för din egen försäljning och hela säljcykeln från start till mål. Du hjälper och guidar nya samt befintliga kunder med rätt lösning för sina behov baserat på de kvalitetsprodukter vi erbjuder. Genom att ta ägandeskap i varje säljprocess agerar du projektledare och säkerställer, tillsammans med de övriga inom företaget, leveransen till kund. Detta är en kritisk roll i vår tillväxtresa och du kommer arbeta med hela säljprocessen från lead till avslut genom att aktivt uppsöka nya kunder, kontakta och stötta befintliga kunder samt skapa offerter och avtalsförslag i vårt affärssystem. Arbetet innebär resor över hela landet. Du rapporterar direkt till VD och utgår från kontoret i Lomma.

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning och stort intresse för och kunskap inom vattenbranschen, VVS eller liknande. Som person har du ett starkt säljdriv och är initiativtagande i ditt tillvägagångssätt för att nå uppsatta mål. Du är kommunikativ och flexibel i ditt arbetssätt för att erbjuda kunderna den bästa lösningen utifrån deras önskemål. För oss är det viktigt att du trivs i en roll där eget initiativ och ansvar ligger till grund för din arbetsdag och du tycker om att vara ute och arbeta på fältet. Tillsammans med övriga i säljteamet kommer du sätta rutiner för att effektivisera säljprocessen och hur vi arbetar.

Din ansökan

I denna rekrytering tillämpar vi ett löpande urval och rekommenderar dig därför att skicka in din ansökan så snart som möjligt. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta VD Håkan Nordkvist 070-686 03 00 eller maila till: Hakan.nordkvist@aquainvent.se