Kontakta oss

Har du en fråga? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi inom kort.

Vill du ringa oss istället? Du når oss på 040-41-3135.

Här presenterar vi vad vi har på gång just nu. Informationen går även ut i våra andra kanaler: via mailutskick, Linkedin och Facebook.

Kampanj - gratis vattenanalys

Snart är det påsk och det är dags att börja förbereda sig inför ännu en hemester!

Under perioden april-juni bjuder vi på vattenanalyskostnaden vid köp av kompletta vattenfilter!

Detta gäller den kemiska basanalysen som normalt kostar 610 kr.
Ni beställer och betalar för analysen och när ni sedan beställer vattenfilter så drar vi av kostnaden för vattenanalysen.

Välkommen på utbildning!

Aqua Invent  bjuder in till en heldagsutbildning med såväl teoretisk vattenteknik som praktisk utbildning i service och ventilprogrammering.

Torsdagen den 1 oktober mellan 9.00-16.30 eller

Torsdagen den 29 oktober mellan 9.00- 16.30

Utbildningen är gratis och vi bjuder på frukost, lunch och eftermiddagsfika. Det enda du bekostar själv är resan till Lomma.

Det är begränsat antal platser så anmäl dig redan idag till malin.bengtsson@aquainvent.se

Vi önskar alla en härlig och varm semester - med mycket gott vatten

Vi vill gärna säga stort tack till alla våra kunder, leverantörer och samarbetspartners för en bra första halvlek av 2020 och även önska er en härlig sommar!

Aqua Invent håller semesterstängt under veckorna 28, 29 och 30.

Vid brådskande ärende så går det bra att skicka mail till oss.

Vi förlänger vår kampanj!

Vi på Aqua Invent förstår vikten av att ha ett rent och gott vatten!

Därför förlänger vi vår kampanj till 1 september.

Så passa på att se över ditt vatten – och vid beställning av filter så bjuder vi på analyskostnaden.

Snart är sommaren här!

Då är det kanske dags att se över ditt vatten.

Vi bjuder på vattenanalys under april, maj och juni!

Klicka HÄR för att se hur du går tillväga

Hur fungerar egentligen ett UV-vattenfilter?

Nu har vi nya produkter i vårt UV sortiment.

Våra UV-vattenfilter är en kostnadseffektiv och miljövänlig lösning eftersom det är endast lampan i filtret som byts ut årligen, och ur miljösynpunkt har det inga desinfektionsbiprodukter.

För att ta reda på mer om hur ett UV-vattenfilter fungerar så klickar du på knappen nedan.

Hur fungerar ett UV-vattenfilter?

 

Aqua Invent satsar vidare

Stort tack till alla våra kunder och leverantörer för ett fantastiskt 2019, där vi tog nya steg för att utveckla Aqua Invent vidare.

Under 2020 kommer vi satsa vidare med ett bredare sortiment och nya produkter.

Läs mer

Julhälsning från oss på Aqua Invent

Vi på Aqua Invent vill tacka för ett fantastiskt 2019.

Vi har stängt mellan 23 December – 6 Januari.

God Jul & Gott nytt år.

Sommarhälsningar från oss på Aqua Invent

Sommaren är äntligen här och vi på Aqua Invent vill passa på att önska alla våra kunder och partners en riktigt varm och skön sommar.
Vi har stängt i vår produktion vecka 28-30 men det går att nå oss via telefon 040-41 31 35 för förfrågan eller enklare leveranser.
Kontakta oss gärna omgående för planering om ni önskar få leverans direkt efter sommaren.

Glad sommar!

Kontakta oss här

Årets julklapp: Rent vatten!
(2018-11-27)

Vatten är en grundläggande mänsklig rättighet – alla ska ha tillgång till rent vatten såväl för dryck som för hygien. Wateraid är en hjälporganisation som tillsammans med lokalbefolkningen bidrar med lösningar för tillgång till vatten och sanitet.

Denna jul skänker vi en julgåva i form av rent vatten till en plats där det behövs allra mest.  Gör det gärna du också!

Läs mer om Wateraids arbete och hur du kan skänka ditt bidrag på Wateraids hemsida

Vi söker vattenfilterinstallatörer!

Vi är just nu i en tillväxtfas och har stor efterfrågan på vattenfilter runt om i landet. Därför söker vi fler samarbetspartners och återförsäljare som vill förstärka vår närvaro i vissa områden genom att sälja och installera våra egentillverkade filter. Vi söker VVS-firmor, installatörer och brunnsborrare som levererar god service till sina kunder och som vill komplettera sitt utbud med vattenfilter av högsta kvalitet.

Vi erbjuder våra återförsäljare:

• Ett komplett utbud av vattenfilter och vattenreningslöningar samt reservdelar och filtermaterial med snabba leveranser direkt från Lomma i södra Sverige.

• Full support och rådgivning.
Du är alltid välkommen att ringa eller maila våra vattenreningsexperter för att få hjälp med filterval, installation eller problemlösningar.

• Alla redskap du behöver för en lyckad installation och nöjda kunder.
Vi erbjuder bland annat instruktioner, manualer och utbildning i Vattenfilterteknik och Aqua Invent vattenfilter.

• Vi hjälper dig hjälpa din kund.
Vi tillhandahåller vattenanalyser, tolkar resultatet och skickar en offert som du sedan kan presentera för slutkunden.

• Vi refererar kunder i ditt område.
Många beställer sin vattenanalys direkt av oss, men behöver installationshjälp.
Vi lämnar då vidare kunden till er, så att ni får sälja filter och installation direkt till kund.

• Bra inköpsrabatter och en god förtjänst till dig som återförsäljare.

• Öppen och motiverande kultur där vi lyssnar på våra återförsäljare för att förbättra våra produkter ännu mer och göra dem ännu lättare att sälja.

Du bidrar med:

• Din expertiskunskap inom VVS eller brunnsborrning och genom att leverera fantastisk service till kunden.

Ladda ner PDF-blad

Aqua Invent AB tecknar samarbete med Correct Vattenrening Sverige AB (2018-09-11)

Aqua Invent får nya produkter och en samarbetspartner för försäljning och service i norra Sverige.

Aqua Invent tar över produktionen av hela Correct Vattenrenings produktlinje när ett nytt samarbete inleds. Jonas Gåhlin på Correct Vattenrening kommer fortsätta att driva vattenfilterförsäljningen och ge service till kunder i norra Sverige – samtidigt som han nu inkorporerar hela Aqua Invents sortiment i sitt utbud. ”Nu kan jag lägga all min fokus på kunderna och servicen” säger Jonas på Correct Vattenrening, som tidigare även producerat sina egna produkter.

”Ett mycket spännande samarbete med stor potential” säger Håkan Nordkvist, VD på Aqua Invent i Lomma. ”Correct Vattenrening blir vår förlängda arm som företräder Aqua Invent och ger oss möjlighet att erbjuda våra kunder i norra Sverige ännu bättre service. Jag har ett stort förtroende för Jonas expertis och vattenreningskunskaper.”
Jonas känner sig trygg med att Aqua Invent tar över produktionen av hans produkter ”De har lång erfarenhet av vattenfilterproduktion och håller en genomgående hög kvalitet.”

Produktlinjen som Correct Vattenrening tidigare producerat kompletterar de befintliga produkterna i Aqua Invents portfölj. ”Aqua Invent har en stark teknisk produkt, genom Corrects produktlinje får vi en ännu större bredd av kombinationsfilter för hushåll.” avslutar Håkan Nordkvist.

Aqua Invent startar upp Water Competence Center (2018-09-01)

Vattenrening är ofta en komplex historia – även för konstruktörer och installatörer. Det finns många faktorer att tänka på och ta hänsyn till: från tolkning av vattenanalysresultatet till val av filterlösning och sedermera service av vattenfiltret. Just därför har vi på Aqua Invent dragit igång vår egna utbildning där vi bjuder in till en heldag med såväl teoretisk vattenteknik som praktisk utbildning i service och ventilprogrammering.

Vi har byggt upp vårt egna showroom med vattenfilter där våra experter visar och går igenom ett helt system: från brunn till rent vatten. Vårt mål är att bidra med kompetens på marknaden och – i slutändan – att kunderna får en bra installation och service av sina vattenfilter.

Utbildningsupplägget kan givetvis anpassas till era önskemål och kunskapsnivå. Med er härifrån får ni utbildningsmaterial i form av en pärm som kan användas som referens och ett praktiskt verktyg ute i fält.

Vår första utbildningsgrupp gick kursen med mycket lyckat utfall.
”En givande utbildningsdag! Framförallt tyckte vi att kombinationen av teori och praktik var mycket bra” Janne från Waterteam.

Är ni intresserade av att besöka oss och vårt showroom? Tveka inte att höra av er för ett upplägg!

Ansvarig för utbildningen är Håkan Nordkvist:
0706 86 03 00, hakan.nordkvist@aquainvent.se

Ladda ner PDF-blad

NielNord Invest köper Aqua Invent AB (2018-04-27)

NielNord Invest förvärvar samtliga aktier i vattenfilterbolaget Aqua Invent AB i Lomma med nio anställda och en omsättning på cirka 13 mkr. Aqua Invent är från början ett forskningsprojekt från Ideon som därefter utvecklades till vattenreningsprodukter och försäljning. Verksamheten flyttade till Lomma 1996 och har idag allt ifrån privatkunder till större industrier såväl inom Sverige som i utlandet. ”Ett mycket spännande företag med stor potential” säger Håkan Nordkvist som nu tar över som VD på företaget.

NielNord Invest i Helsingborg är ett nystartat investmentbolag som ska inrikta sig på mindre och medelstora bolag med en omsättning på 10 – 200 mkr. Bolagen ska utgöras av nischföretag inom B2B eller B2consumer, gärna med tekniskt innehåll och egna produkter eller agenturer. NielNord AB ägs och drivs av Håkan Nordkvist med förflutet i olika chefsbefattningar på Bosch, Rittal och Omron och investeraren Niklas Nielsen som är verksam i Novoferm, ett garage- och industriportföretag, samt är delägare i speditionsföretaget Cargo Care Scandinavia. Målet är att de förvärvade bolagen ska få ny kraft och utvecklas med sitt nya ägarskap. Det ökande intresset för vatten och vattenrening var en viktig faktor i valet att förvärva Aqua Invent.

”Aqua Invent har en stark teknisk produkt, en solid kundbas och ett väl etablerat varumärke. Nu vill vi att Aqua Invent ska ta nästa steg och stärka sin position som tekniskt kompetent leverantör” säger Håkan Nordkvist. Han ser möjligheter såväl i att bredda programmet som den geografiska spridningen. ”Vi kommer att jobba intensivt med våra kanaler och partnerskap med installatörer och återförsäljare. Vi kommer att bli mer aktiva och synliga på marknaden.” fortsätter han. ”Med duktiga medarbetare som har en djup erfarenhet och kompetens känner jag mig trygg i att vi kommer att uppnå våra mål.”