Vattenrening med Aqua Invent

Professionell vattenrening för privata hushåll, lantbruk och större industrier.

Har du vattenproblem? 

Alla vatten är unika, men vissa vattenproblem är helt klart vanligare än andra. Vi har dedikerat en hel sektion på vår hemsida till de vanligaste frågeställningarna om vattenrening. Missfärgat eller illaluktande vatten är tydliga tecken på fel, men vad beror de egentligen på? Hur behandlar man bakterier i vattnet? Vilket pH-värde är optimalt och varför blir tvätten så sträv? Har du frågor kring ditt vatten som du inte finner svar på? Du är alltid välkommen att kontakta oss för kostnadsfri rådgivning kring just ditt vatten och vattenrening.

Inte ett vatten liknar ett annat – fast det är klart att vissa problem är vanligare än andra. Denna sidan finns till för att besvara de allra vanligaste frågeställningarna kring vattenproblem.

Vattenproblem

Gör vårt snabbtest

Misstänker du att ditt vatten kan vara förorenat? Svara på några enkla frågor och få personlig rekommendation av oss.

Lämna dina uppgifter så kommer en specialist kontakta dig för en analys av dina svar.

Genom att skicka detta formulär godkänner du att din information hanteras i enlighet med  Aqua Invents integritetspolicy.

vattenanalys
Vattenanalys

Beställ en vattenanalys

Vattenproblem i enskilda brunnar är dessvärre vanligt förekommande. Kanske har du uppmärksammat dålig smak, lukt eller missfärgning i ditt vatten och misstänker att vattnet innehåller något olämpligt? Tänk på att du som har egen brunn har eget ansvar för ditt vatten och vattenrening. Vattenprov bör, enligt livsmedelsverket, göras vart tredje år för att säkerställa ett rent vatten. Vår analys utförs på ett oberoende laboratorium. Dessutom går vi alltid igenom analysresultatet och lämnar ett kostnadsfritt förslag på vattenrening om behov finns.

Vi erbjuder olika vattenprov, allt från kemisk basanalys till radonprov. Vid beställning av flera så får du ett rabatterat pris.

Tjänster/Produkter

Vi har samlat de delar som är viktiga inom vattenrening!

Vattenrening hushåll

Vattenfilter

Här finner du vårt sortiment av egentillverkade vattenfilter och vattenreningsutrustning. Våra filter är sorterade i kategorier, så att du lättare ska finna det du söker.

Analys & vattenrening

Vattenanalyser

Även om ditt vatten till synes inte innehåller något ohälsosamt kan en vattenanalys avslöja dolda farliga ämnen. Därför är det viktigt att man kontrollerar dricksvattnet med regelbundna mellanrum.

Hjälp med vattenrening

VVS-Installatörer

Vi har ett brett nätverk av installatörer och återförsäljare. Du får givetvis samma pris oavsett om du beställer ditt vattenfilter direkt av oss eller via en installatör.

Behöver du hjälp och rådgivning?

Kontakta oss via telefon eller vårt kontaktformulär. Du kan räkna med ett högt engagemang, service och professionalitet!

Personlig vattenrening

Ett personligt vattenreningsföretag

Vår framgång bygger på professionalitet, teknikkunnande och lång erfarenhet på vattenreningsområdet. Vår personliga service och engagemang i våra kunders vattenproblematik gör att vi särskiljer oss som vattenreningsföretag. I vår företagskultur värnar vi om kunden. Vi strävar alltid efter att överträffa förväntningarna och prioriterar hög kvalitet i vår produktion. Aqua Invent har förtroendet att leverera till kunder med höga krav på tillförlitlighet, från mindre hushåll till stora industrier. Vi konkurrerar med hög kvalitet, säkra funktioner och nöjda kunder. En viktig framgångsfaktor är samarbetet mellan kollegor, kunder och leverantörer.

Trygg vattenrening

Trygg vattenrening

Hos oss möts du av personlig service och stor kompetens inom vattenrening. Vi har producerat olika typer av vattenreningslösningar och vattenreningssystem till hushåll, lantbruk och industri sedan 1984. Vår vattenreningsrådgivning är givetvis alltid kostnadsfri. Vi är med dig genom hela processen: från provtagning till installation av vattenreningsutrustning. Vi skapar vattenrening som du kan lita på: korrekt anpassad efter just ditt vatten och ändamål! Du hittar oss i Lomma, strax utanför Malmö i Skåne – men vi har givetvis ett återförsäljar- och installatörsnätverk som sträcker sig över hela landet.

Utbildning vattenrening

Utbildning inom vattenrening!

Vattenrening är ofta en komplex historia – även för konstruktörer och installatörer. Det finns många faktorer att tänka på och ta hänsyn till: från tolkning av vattenanalysresultatet till val av filterlösning och sedermera service av vattenfiltret. Just därför har vi på Aqua Invent alltid fri support för installatörer och återförsäljare. Vi erbjuder även vattenreningsrådgivning och utbildning.

Under vår utbildning går vi igenom våra vattenfilter, funktion, installation och felsökning. Vi har byggt upp vårt egna showroom med vattenfilter där våra experter kan visa upp och gå igenom ett helt system: från brunn till rent vatten. Vårt mål är att bidra med kompetens på marknaden och – i slutändan – att kunderna får en bra installation och service av sina vattenfilter. Givetvis har vi ett bibliotek med intallationsguider och produktinformation.

Behöver du hjälp och rådgivning?

Kontakta oss via telefon eller vårt kontaktformulär. Du kan räkna med ett högt engagemang, service och professionalitet!

Bli samarbetspartner inom vattenrening!

Vill du samarbeta med ett vattenreningsföretag som ger dig kvalitetssäkra produkter, fri rådgivning & utbildning och fler kunder?

Vi är just nu i en tillväxtfas och har stor efterfrågan på vattenfilter i runt om i landet. Därför söker vi fler samarbetspartners och återförsäljare som vill förstärka vår närvaro genom att sälja och installera våra egentillverkade filter.

Vi hjälper dig med analys av vattnet och att välja rätt filter i rätt storlek till din kund. Med de snabba leveranserna följer alltid utförliga instruktioner, men vi finns såklart här för support och service.

samarbetspartner inom vattenrening