Prata med oss

Om du vill få kontakt med oss är det vanligtvis snabbast att ringa! Då kan vi ge dig rätt hjälp snabbare.

Är du befintlig kund?

Om du redan har ett filter från oss och har frågor eller funderingar, så kan du enkelt öppna ett supportärende via webben.

Vi finns i chatten!

Vi är tillgängliga mellan 08:00-16:00 alla dagar. Du kan alltid chatta med oss, maila eller ringa.

Vill du ha en offert?

Om du är osäker på vilket filter som är lämpligt för dig kan du beskriva ditt problem och få en offert.

Offertförfrågan Produktsidor

Genom att skicka iväg dina uppgifter godkänner du till Aqua Invents integritetspolicy

vattenfilter för egen brunn

Tre års garanti

Vi vill att du ska känna dig trygg som kund hos oss. Därför erbjuder vi alltid tre års produkt- och reningsgaranti för samtliga av våra filter. Det betyder att vi tar ansvaret om resultatet inte blir som beräknat. 

Välj en av våra installatörer

Vi samarbetar med rörfirmor över hela landet. Om du vill försäkra dig om att filtret installeras korrekt så kan du titta på vår karta för att hitta den installatör som finns närmast dig.

Nyheter

Anpassningen till EU:s Nya dricksvattendirektiv från 2023

Anpassningen till EU:s Nya dricksvattendirektiv från 2023

I mars 2024 trädde EU:s nya dricksvattendirektiv i kraft, en viktig utveckling som markerar en övergång från tidigare regleringar till ett mer omfattande och riskbaserat angreppssätt för dricksvattensäkerhet. Det nya direktivet innebär stora förändringar för alla...

SVTs granskning uppmärksammar höga halter av PFAS i dricksvattnet

SVTs granskning uppmärksammar höga halter av PFAS i dricksvattnet

I en nyligen genomförd granskning av Sveriges Television har det visat sig att vissa områden i Sverige har dricksvatten som innehåller farligt höga halter av PFAS – en grupp syntetiska kemikalier kända för potentiella hälsorisker och sin långlivade natur. Denna...

Kampanj: Kostnadsfritt vattenprov för husbesiktning!

Kampanj: Kostnadsfritt vattenprov för husbesiktning!

Hösten närmar sig och med den kommer en känsla av förnyelse och förändring. Vad passar då bättre än att säkerställa det viktigaste elementet i ditt hem – ditt dricksvatten? Vi på Aqua Invent är stolta över att presentera vår spännande kampanj: Ett kostnadsfritt...

Fria från rengöringsmedel

Våra vattenfilter är helt fria från rengöringsmedel som klorin eller kaliumpermanganat. Detta betyder att det renade dricksvattnet är säkrare för människor att dricka och mindre miljöskadligt att spola ut i avloppet. 

Vattenrening för industri

Vi har stor erfarenhet av att tillverka större anläggningar för industrier över hela världen. Om man har en större vattenförbrukning och behöver hjälp med vattenrening går det bra att kontakta oss för mer information.