Vattenkanna – Amethyst

Artikelnr: L57800 Kategori: Etiketter: , , , , , ,

Vår filterkanna Amethyst är en elegant och praktisk lösning för att snabbt få rent och uppfriskande dricksvatten. Med sin eleganta design och lättanvända skjutlock är denna filterkanna perfekt för familjer, sommarstugor, kompakta kök eller en livsstil där man är på språng. Den reducerar effektivt skadliga ämnen som organiska föreningar, järn, bly och klor, samtidigt som den avlägsnar sediment och lukt.

Obs! Denna vattenkanna kan inte ersätta ett traditionellt vattenfilter. Om du upplever problem med ditt vatten är det viktigt att tar ett vattenprov och talar med en av våra specialister. 

Läs mer information

Ställ en fråga om denna produkt

Information

Vår filterkanna Amethyst är en elegant och praktisk lösning för att njuta av rent och uppfriskande dricksvatten hemma. Med sin enkla och eleganta design passar denna filterkanna sömlöst in i alla köksinredningar. Den har ett lättanvänt skjutlock för bekväm påfyllning, vilket gör den idealisk för kök med begränsat utrymme.

Denna filterkanna använder avancerad filtreringsteknik för att ge luktfritt och välsmakande vatten samtidigt som giftiga föroreningar effektivt fångas upp. Den utbytbara filterpatronen reducerar skadliga ämnen som organiska föreningar, järn, bly och klor samt avlägsnar sediment, smak och lukt. Du kan lita på att varje klunk du tar är fri från vanliga föroreningar i kranvattnet, inklusive klor, rost, organiska föreningar, fenoler och tungmetaller.

Med en generös kapacitet på 2,8 liter är Amethyst A5 Filter Jug perfekt för små familjer, kompakta kök, hyrda eller tillfälliga bostäder, roadtrips och människor på språng. Den ger ett mångsidigt skydd mot vattenburna föroreningar och ser till att du och dina nära och kära har tillgång till rent och säkert dricksvatten var ni än befinner er.

Översikt

  • Enkel och elegant design med ett lättanvänt skjutlock
  • Kan rena upp till 200 L vatten innan filtret behöver bytas
  • Kapacitet på 2,8 liter
  • Ger ett luktfritt och välsmakande vatten
  • Fångar upp giftiga föroreningar som klor, rost, humus och tungmetaller
  • Tillverkad av BPA-fri plast

Funktioner och specifikationer:

  • Filterkannans kapacitet: 2,8 liter
  • Indikator för filterlivslängd: Mekanisk
  • Filterlivslängd: 200 liter
  • Innehåller: Ersättningsfilterpatron A5 (1 st), Kanna (1 st), Tratt (1 st)

Vi hjälper dig välja rätt.

Gör vårt snabbtest för att få svar

Beställ vattenprov

Ett vattenprov berättar allt du behöver veta för att du ska kunna köpa rätt vattenfilter.

Gå till våra vattenprov

Beställ offert / Ställ en fråga

Här kan du be om ytterligare information och prisförslag om just detta filter. Om du redan har tagit ett vattenprov får du gärna bifoga ditt analysresultat! 

Offertförfrågan Produktsidor

Genom att skicka iväg dina uppgifter godkänner du till Aqua Invents integritetspolicy