Kontakta oss

Har du en fråga? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi inom kort.

Vill du ringa oss istället? Du når oss på 040-41-3135.

Vi erbjuder alla våra installatörer och återförsäljare utbildning och fri support.

Utbildning och service för återförsäljare

Vattenrening är ofta en komplex historia – även för konstruktörer och installatörer. Det finns många faktorer att tänka på och ta hänsyn till: från tolkning av vattenanalysresultatet till val av filterlösning och sedermera service av vattenfiltret. Just därför har vi på Aqua Invent alltid fri support för installatörer och återförsäljare. Vi erbjuder även vattenreningsrådgivning och utbildning.

Våra experter hjälper er via telefon om ni stöter på problem med installation eller felsökning ute hos kund under kontorstider.

Ni kan genom oss erbjuda en helhetslösning: från vattenanalys till installation av filter. Vi ombesörjer vattenanalysen, får in resultatet och ger er en offert på passande filterlösning som ni sedan säljer och installerar hos kunden. Då vet ni säkert att kunden får rätt filter anpassat efter just deras behov!

Under vår utbildning går vi igenom våra vattenfilter, funktion, installation och felsökning. Vi har byggt upp vårt egna showroom med vattenfilter där våra experter kan visa upp och gå igenom ett helt system: från brunn till rent vatten. Vårt mål är att bidra med kompetens på marknaden och – i slutändan – att kunderna får en bra installation och service av sina vattenfilter. Givetvis har vi ett bibliotek med intallationsguider och produktinformation.

Mer om vår utbildning