Utbildning inom vattenrening

Vi har startat upp vårt eget Water Competence Center!

Lär dig mer om vattenrening!

Vattenrening är ofta en komplex historia – även för konstruktörer och installatörer. Det finns många faktorer att tänka på och ta hänsyn till: från tolkning av vattenanalysresultatet till val av filterlösning och sedermera service av vattenfiltret. Just därför har vi på Aqua Invent dragit igång vår egna utbildning där vi bjuder in till en heldag med såväl teoretisk vattenteknik som praktisk utbildning i service och ventilprogrammering.

Vi har byggt upp vårt egna showroom med vattenfilter där våra experter visar och går igenom ett helt system: från brunn till rent vatten. Vårt mål är att bidra med kompetens på marknaden och – i slutändan – att kunderna får en bra installation och service av sina vattenfilter.

Utbildningsupplägget kan givetvis anpassas till era önskemål och kunskapsnivå. Med er härifrån får ni utbildningsmaterial i form av en pärm som kan användas som referens och ett praktiskt verktyg ute i fält.

Våra första utbildningsgrupper har gått kursen med mycket lyckat utfall.

”En givande utbildningsdag! Framförallt tyckte vi att kombinationen av teori och praktik var mycket bra” Janne från Waterteam.

Är ni intresserade av att besöka oss och vårt showroom? Tveka inte att höra av er för ett upplägg!

Ansvarig för utbildningen är Håkan Nordkvist: 0706 86 03 00, hakan.nordkvist@aquainvent.se

samarbetspartner inom vattenrening

Behöver du hjälp och rådgivning?

Kontakta oss via telefon eller vårt kontaktformulär. Du kan räkna med ett högt engagemang, service och professionalitet!

Senaste nytt

Här kan du läsa om nyheter på Aqua Invent och inom vattenrening.

Gör som Circle K – rengör med Aqua Invents Ultra Line!

Gör som Circle K – rengör med Aqua Invents Ultra Line!

Vi kan stolt berätta att många  Circle K stationer nu använder ultrarent vatten för att rengöra. UltraLine är en vattenfilterserie som ger ett avjoniserat och partikelfritt (ultrarent) vatten som rengör baserat på naturens fysikaliska lagar. Ultra Line lämpar sig...

Kampanj – gratis vattenanalys

Kampanj – gratis vattenanalys

Snart är det påsk och det är dags att börja förbereda sig inför ännu en hemester! Under perioden april-juni bjuder vi på vattenanalyskostnaden vid köp av kompletta vattenfilter! Detta gäller den kemiska basanalysen som normalt kostar 610 kr.Ni beställer och betalar...

Välkommen på utbildning

Välkommen på utbildning

Välkommen på utbildning! Aqua Invent  bjuder in till en heldagsutbildning med såväl teoretisk vattenteknik som praktisk utbildning i service och ventilprogrammering. Torsdagen den 1 oktober mellan 9.00-16.30 eller Torsdagen den 29 oktober mellan 9.00- 16.30...