Utbildning inom vattenrening

Sedan 2018 har vi vårt eget Water Competence Center! Varje år utbildar vi nya VVS-firmor i hur vattenfilter fungerar, installeras och underhålls. Se datum och anmäl dig här.

En heldag med Aqua Invent

Vattenrening är ofta en komplex historia – även för konstruktörer och installatörer. Det finns många faktorer att tänka på och ta hänsyn till, från tolkning av vattenanalysresultatet, val av filterlösning och service av vattenfiltret.

Just därför har vi på Aqua Invent dragit igång vår egna utbildning där vi bjuder in till en heldag med såväl teoretisk vattenteknik som praktisk utbildning i service och ventilprogrammering.

Detta ingår

Diplomering

Utbildningen ger en grundlig genomgång om hur vattenfilter fungerar, vetenskap kring vattenrening och allmän information kring våra egna produkter. Du får även ett skriftligt diplom för genomförd utbildning.

Praktisk övning

På eftermiddagen välkomnas du till vårt showroom där du får lära dig att montera och hantera vattenfilter på korrekt sätt. Vi visar även hur man programmerar ventiler, utför service och löser vissa vanliga problem.

Kunskapspärm

Genom åren har vi ansamlat en ovärderlig kunskapsbank som vi kokat ner till en behändig pärm. Som deltagare får du en kopia av denna pärm som du kan ta med dig och luta dig tillbaka mot i ditt dagliga arbete med vattenfilter.

Anmäl dig idag

Begränsat antal platser – endast 6 deltagare per tillfälle!

 Inga utbildningstillfällen för tillfället. Men det går bra att mejla oss för att lämna en intressanmälan!

Ansvarig för utbildningen är Harjan Pook
0764- 66 64 28 
info@aquainvent.se

Water Competence Center

Vi startade upp denna utbildning 2018 för att höja kompetensen och kunskapen inom vår unika bransch. Detta hjälper inte bara oss att kunna erbjuda bättre service till våra kunder, det bidrar även till en högre standard inom vattenrening överallt.

Vår vision är att alla som säljer, installerar och arbetar med vattenfilter ska ha en grundläggande insikt i hur produkten fungerar. Vi vill sätta en hög ribba inom branschen vilket innebär att vi ökar kvaliteten inom vattenrening för alla hushåll och industrier.

Aqua Invent har arbetat med vattenrening och filterlösningar sedan 1984. Mycket av vår kunskap är baserat på egen erfarenhet och forskning, och är därför unik för oss. Men vi ser ingen anledning till att hemlighålla denna kunskap. Istället delar vi gärna med oss av den så vi alla tillsammasn

 

Boka individuell utbildning

Om du är intresserad av att boka en utbildning för ett eget team, eller för att få kunskap inom ett specifikt område, går det bra att kontakta oss för vidare diskussion. 

Utbildningsmaterial

Kommer inom kort…