Utbildning inom vattenrening

Sedan 2018 har vi vårt eget Water Competence Center!

Lär dig mer om vattenrening!

Vattenrening är ofta en komplex historia – även för konstruktörer och installatörer. Det finns många faktorer att tänka på och ta hänsyn till: från tolkning av vattenanalysresultatet till val av filterlösning och sedermera service av vattenfiltret. Just därför har vi på Aqua Invent dragit igång vår egna utbildning där vi bjuder in till en heldag med såväl teoretisk vattenteknik som praktisk utbildning i service och ventilprogrammering.

Vi har byggt upp vårt egna showroom med vattenfilter där våra experter visar och går igenom ett helt system: från brunn till rent vatten. Vårt mål är att bidra med kompetens på marknaden och – i slutändan – att kunderna får en bra installation och service av sina vattenfilter.

Utbildningsupplägget kan givetvis anpassas till era önskemål och kunskapsnivå. Med er härifrån får ni utbildningsmaterial i form av en pärm som kan användas som referens och ett praktiskt verktyg ute i fält.

Är ni intresserade av att besöka oss och vårt showroom? Tveka inte att höra av er för ett upplägg!

Ansvarig för utbildningen är Harjan Pook:
0764- 66 64 28 
info@aquainvent.se

samarbetspartner inom vattenrening

Behöver du hjälp och rådgivning?

Kontakta oss via telefon eller vårt kontaktformulär. Du kan räkna med ett högt engagemang, service och professionalitet!