Kontakta oss

Har du en fråga? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi inom kort.

Vill du ringa oss istället? Du når oss på 040-41-3135.

Hur kan vi hjälpa dig?

Här finner du riktad information till våra olika arbetsområden. Vi har lösningen till de flesta vattenreningsproblem. Har du några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss!

Hushåll

Ett rent och säkert dricksvatten är en förutsättning för ett tryggt hem. Du som husägare bär själv ansvaret för att dricksvattnet i den egna brunnen möter de krav som ställs av Livsmedelsverket. 

Vi hjälper dig från vattenanalys till installerat vattenfilter!

Läs mer

Lantbruk

Du som har lantbruk har ofta höga krav på vattnet. Vi har hjälpt lantbrukare med vattenrening till såväl människor som grödor och boskap. 

Kontakta oss så tar vi fram en anpassad lösning för just ditt vattenreningsbehov!

Läs mer

Installatör

Som underleverantör till oss får du tillgång till ett komplett vattenfilterprogram, ett omfattande reservdelslager för de flesta på marknaden förekommande filter, samt ventiler och filtermassor för olika reningsbehov.

Samtidigt får du möjlighet att nyttja vår långa erfarenhet och kunskaper i vattenrening. Vi ger utbildning och kostnadsfri rådgivning i dina kundprojekt. Givetvis hänvisar vi även vidare kunder som söker en installatör i ditt område.

VVS-konsult

Vi välkomnar dig som VVS-konsult att kontakta oss för rådgivning kring vattenreningstekniken.

Aqua Invent assisterar konsulter som befinner sig i projekt med vattenreningsbehov.

Industri

Till större vattenförbrukare och industriverksamheter erbjuder vi anpassad specialutrustning för vatten- och processrening med precision och säkerhet. Våra kompletta lösningar grundas på vattnets beskaffenhet och en kravspecifikation.

Läs mer