Vattenfilter för ett rent och säkert dricksvatten: en förutsättning för ett tryggt hem.

Våra vattenfilter för dricksvatten är driftsäkra, pålitliga och kommer alltid med garanti. Vi tycker nämligen att det är självklart att vattnet i ditt hem ska kännas tryggt att dricka för alla, såväl barn som vuxna, alltid. Genom regelbundna kontroller av dricksvattnet kan ni vara säkra på att inga förändringar skett och att vattnet behandlas på rätt vis. Vi hjälper dig och din familj från vattenanalys till installation av filter – och ett tryggt och rent dricksvatten.

Trygga vattenfilter för hem och familj!

Du som husägare bär själv ansvar för att dricksvattnet i den egna brunnen möter de krav som ställs av Livsmedelsverket. Vattnet bör kontrolleras regelbundet, minst vart tredje år och gärna oftare om man har ett känt vattenproblem, enligt Livsmedelsverkets rekommendationer.  Detta för att säkerställa att inga förändringar skett. Exempelvis kan ovälkomna ämnen tränga in i brunnen från omkringliggande mark och bakterier kan uppkomma.

Ett installerat vattenfilter höjer dessutom värdet på fastigheten. Vid en husförsäljning bör du kunna uppvisa att provtagning har gjorts och att eventuella problem har åtgärdats. 

Vi tillverkar vattenfilter för alla typer av vattenproblem genom vårt eget varumärke Enviro filter®. Våra vattenfilter är givetvis miljövänliga och kemikaliefria utan att tumma på reningsförmågan. Med över 30 års erfarenhet av vattenfiltertillverkning har alla våra produkter lång hållbarhet – bra såväl för plånboken som för miljön. Vår korta leveranstid gör dessutom att du snabbt får åtgärdat problemen.

Vattenfiltren levereras alltid med överskådliga och tydliga instruktioner. Vi har dessutom kostnadsfri telefonsupport och kan hjälpa dig med installationen av vattenfiltret. Vill du inte installera själv så har vi ett brett nätverk av rörläggare och VVS-montörer över hela landet och vi jobbar givetvis gärna med rörläggaren som du brukar anlita!

Vattenrening ska vara pålitligt, därför ger vi alltid garanti på alla våra vattenfilter. Allt för att du och din familj ska känna er trygga med ert vatten!

Vår produktkatalog finner du här.

Glöm inte vattenanalysen!

Tänk på att en installation av vattenreningsutrustning ska grundas på en provtagning av vattnet tillsammans med uppgifter om er vattenförbrukning och pumpens kapacitet. Från denna information kan vi ta fram det bästa vattenreningsalternativet för just dig. Du kan läsa mer och beställa din vattenanalys här.

Känner du dig osäker på hur du ska gå vidare? Kontakta gärna våra vattenreningsrådgivare med dina frågor, så hjälper vi dig att ta det första steget mot ett rent och säkert dricksvatten!