Kontakta oss

Har du en fråga? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi inom kort.

Vill du ringa oss istället? Du når oss på 040-41-3135.
2789

Vi hjälper dig med installationen!

Vi har ett brett nätverk av installatörer och återförsäljare.

Du får givetvis samma pris oavsett om du beställer ditt vattenfilter direkt av oss eller via en installatör.

 

Vill du också bli vår samarbetspartner och synas här? Kontakta oss!

 

Här finner du några av våra installatörer (fler kommer inom kort):

Företaget startades 1956 av Lars-Erik Svensson. 1982 anställdes Tord & Ulf Carlsson som sedan 2007 är företagets ägare. Mullsjö Brunnsborrningar är ett ledande företag i branschen. Vi utför vattenrening av dricksvatten och installerar vattenfilter i Jönköping, Värnamo, Borås, Skövde samt övriga Småland och Västergötland.

Libradon är ett familjeägt företag med många års erfarenhet. De första anläggningarna gjordes 1980. Efter några års utveckling tog vi patent och har sedan dess sålt anläggningar över hela norden. Flera av de först sålda är fortfarande i bruk vilket är ett bra kvitto på att vi har lyckats få fram en bra produkt.

Lingmalms Rör AB är ett familjeföretag som startades i mars 2008 och samlar erfarenhet från drygt 40 års arbete i branschen. Företaget driver vi, Jimmy och Martin Lingmalm, tillsammans med vår far Lars. Alla tre arbetar i nordöstra Skåne och täcker var för sig orterna Bjärnum, Osby och Broby. Vid större arbeten arbetar vi givetvis tillsammans.

JA´s VVS startade 2011, företaget drivs och ägs av Joakim Andersson. Joakim har jobbat inom VVS sedan 2002 men valde 2011 att starta sitt egna företag. Han utför alla typer av VVS-arbeten samt inom vattenrening och vattenfilter, och är verksam i Småland samt vissa delar av Östergötland. Du når JA´s VVS på 0703-08 38 27

MPS brunnsteknik erbjuder tjänster inom brunnsborrning, vattenpumpar och vattenrening. Våra medarbetare har lång erfarenhet inom området och har bland annat arbetat på Rubenssons brunnsborrning i många år. Vårt fokus är nöjda kunder och prisvärda lösningar.

Grundare till Enbergs VVS AB, Nils Enberg arbetade med att installera olika VVS-artiklar, dra rörledningar o.s.v. Efter några år ville han se om det fanns någon efterfrågan av försäljning av rördelar inom VVS-branschen och år 1952 startade han Enbergs VVS AB. Senare tog andra generationen över företaget av Nils söner, nämligen bröderna Bo och Olle Enberg och idag har den tredje generationen tagit över, nämligen Bos barn. René och Rickard Enberg.

Västsvensk Brunnsborrning är ett företag i tiden (som startades av Kurt Rosenqvist). Vi har över 30 års erfarenhet av allt som har med borrning att göra. Vi söker hela tiden efter mer erfarenheter som gör oss lite bättre, och därmed kan tillfredsställa våra kunder på ett bättre sätt.

Vi på Rörbolaget utför allt inom VVS och har en stark lokal anknytning. Arne Andersson och Elis Lagerstedt startade företaget 1949 och idag drivs Rörbolaget av Martin Karlsson. För oss är kunden självklart alltid i fokus. Våra serviceexperter hjälper dig snabbt med vvs-installationer, uppvärmning och badrumsinredningar. Vi har stor expertis gällande varmvattenberedare och vattenfilter.

Firman startade som enskild firma för ca.30 år sedan och blev i april 2004 aktiebolag. AB Källsjö Rör är ett familjeföretag som drivs av tre bröder. Vi är ett företag inom vvs-branschen som säljer och installerar allt som har med värme och vatten att göra. Våra rörmokare utför bland annat installationer och reparationer av värmepumpar, pannor, vattenpumpar, vattenfilter m m.