Enskilt vattenprov – Mikrobiologisk analys

Artikelnr: Z98329 Kategori: Etikett:

480 kr

Analyserar ditt dricksvatten för bakterier, virus och andra mikrobiella organismer. Om du vet att ditt vatten innehåller något av detta, och redan installerat ett vattenfilter, så kan detta test vara perfekt för att göra uppföljning och mäta bakteriehalten på efterhand. Det kans också vara ett perfekt komplement om du redan tagit ett grundläggande vattenprov (kemisk basanalys).

Läs mer information

Ställ en fråga om denna produkt

Information

Mikrobiologisk analys rekommenderas som uppföljning mellan provtagningarna av den kemiska basanalysen, som bör ske vart tredje år. Det är inte ovanligt med otäta brunnar vilket gör att orent ytvatten från närliggande avlopp eller gödsel kan föra in bakterier i brunnen. Det finns då en överhängande risk för förekomst av sjukdomsframkallande organismer, vilket kan orsaka magsjuka, speciellt hos känsliga individer.

Analys av E.coli och Koliforma bakterier svarar på om sådana problem förekommer. Analysen av Odlingsbara mikroorganismer kompletterar bilden ytterligare av föroreningar från vatten eller jord.

Parametrar

  •  Escherichia coli ( E. coli)
  •  Koliforma bakterier
  •  Odlingsbara mikroorganismer

Vi hjälper dig välja rätt.

Gör vårt snabbtest för att få svar

Beställ vattenprov

Ett vattenprov berättar allt du behöver veta för att du ska kunna köpa rätt vattenfilter.

Gå till våra vattenprov

Beställ offert / Ställ en fråga

Här kan du be om ytterligare information och prisförslag om just detta filter. Om du redan har tagit ett vattenprov får du gärna bifoga ditt analysresultat! 

Offertförfrågan Produktsidor

Genom att skicka iväg dina uppgifter godkänner du till Aqua Invents integritetspolicy