Arsenikfilter – AS

Kategori: Etikett:

Vårt arsenikfilter AS eliminerar effektivt arsenik i ditt dricksvatten. Det kommer förinställt med helautomatisk backspolning som avlägsnar uppsamlade partiklar.

Läs mer information

Ställ en fråga om denna produkt

Information

Arsenikfilter AS reducerar effektivt höga arsenik- och uranhalter till en normal och oskadlig nivå.

AS är ett helautomatiskt vattenfilter med en toppmonterad mikroprocesstyrd filterventil som ombesörjer spolning av filtret, avlägsnar uppsamlade partiklar och lagrar uppgift om mängd genomströmmat och behandlat vatten i m3.

Funktion

Reduktion av arsenik sker genom adsorption av en selektiv filtermassa i filtertanken. Filtermassan är ej regenereringsbar och måste därför bytas ut när den är mättad med arsenik. Det tillgår genom att filterventilen skruvas av från filtertanken och tanken tömmes på sitt innehåll av filtermassa varpå ny filtermassa fylles i.

Viktig information

  • Observera att järn- och manganhalten i vattnet ej bör överstiga 0,3 respektive 0,2 mg/l. Högre halterförkortar filtermassans livslängd.

Vi hjälper dig välja rätt.

Gör vårt snabbtest för att få svar

Beställ vattenprov

Ett vattenprov berättar allt du behöver veta för att du ska kunna köpa rätt vattenfilter.

Gå till våra vattenprov

Beställ offert / Ställ en fråga

Här kan du be om ytterligare information och prisförslag om just detta filter. Om du redan har tagit ett vattenprov får du gärna bifoga ditt analysresultat! 

Offertförfrågan Produktsidor

Genom att skicka iväg dina uppgifter godkänner du till Aqua Invents integritetspolicy