Avhärdningsfilter – AH

Vårt vanligaste avhärdningsfilter som är en perfekt lösning för dig som upplever hårt vatten. Fungerar utmärkt oavsett om du har grävd/borrad brunn eller kommunalt vatten. Det reducerar effektivt hårdheten och kommer förinställt med helautomatisk backspolning.

Läs mer information

Ställ en fråga om denna produkt

Information

Om du upplever att ditt vatten är hårt (rikt på kalcium) så är vårt avhärdningsfilter S en perfekt lösning. Det reducerar effektivt hårdheten och kommer förinställt med helautomatisk backspolning.

Detta filter kommer med en förmonterad ventil som du själv kan reglera vattnets hårdhet med. Det medföljer även ett smidigt hårdhetstest som går att återanvända.

AH är konstruerat med separat salttank, i övrigt är filtret till sin uppbyggnad och funktion lika med MK-C. Filter upp t.o.m. storlek 3072 har en toppmonterad automatik medan större storlekar har sidomonterad. På filtrets ventil kan hårdheten enkelt ställas in på önskad nivå (AH-18, 20, 25, 30 och 52).

Detta ingår

  • Filtertank komplett med filtermassa.
  • Behållare för salt.
  • Hårdhetstest för uppföljning av hårdheten.

Viktig information

  • Filter upp t.o.m. storlek 3072 har en toppmonterad automatik medan större storlekar har sidomonterad.

Vi hjälper dig välja rätt.

Gör vårt snabbtest för att få svar

Beställ vattenprov

Ett vattenprov berättar allt du behöver veta för att du ska kunna köpa rätt vattenfilter.

Gå till våra vattenprov

Beställ offert / Ställ en fråga

Här kan du be om ytterligare information och prisförslag om just detta filter. Om du redan har tagit ett vattenprov får du gärna bifoga ditt analysresultat! 

Offertförfrågan Produktsidor

Genom att skicka iväg dina uppgifter godkänner du till Aqua Invents integritetspolicy