Avjoniseringsfilter – Ultraline

Kategori: Etikett:

UltraLine är ett exklusivt vattenfilter som ger ett avjoniserat, avmineraliserat och partikelfritt (ultrarent) vatten. Detta renade vatten kan användas som rengöringsmedel utan kemikaliska tillsatser. Att göra rent med ultrarent vatten är helt miljövänligt. En perfekt lösning för företag som arbetar med tvätt och rengöring.

Läs mer information

Ställ en fråga om denna produkt

Information

UltraLine är ett exklusivt vattenfilter som ger ett avjoniserat, avmineraliserat och partikelfritt (ultrarent) vatten. Detta renade vatten kan användas som rengöringsmedel utan kemikaliska tillsatser. Att göra rent med ultrarent vatten är helt miljövänligt.

Att göra rent med ultrarent vatten är att använda naturens eget rengöringskoncept. Det handlar helt enkelt om ett vanligt vatten som vill återställa sig till sitt naturliga tillstånd enligt naturens fysikaliska lagar. Det bryter bindningarna mellan smuts och underlag och ju mer partiklar, fettrester m.m. som du får bort, desto längre håller sig ytan ren. Hygieniskt når du en rengöring som på ett effektivt sätt eliminerar bakterietillväxt.

Fördelar

  • Ingen negativ miljöpåverkan.
  • Dokumenterat ökad hygienisk renhet på ytor.
  • Enkel att använda.
  • Bearbetade ytor blir inte smutsiga igen inte lika fort.
  • Kortare torktid för fasader efter rengöring, exempelvis innan målningsarbeten.
  • Ingen eftertorkning behövs på blanka ytor (rostfritt, sanitetsporslin glas m.m.) då ultrarent vatten inte lämnar några rester efter sig på behandlade/rengjorda ytor.
  • Levereras med en smidig kran för att enkelt tappa upp vatten direkt ur filtret.

Vi hjälper dig välja rätt.

Gör vårt snabbtest för att få svar

Beställ vattenprov

Ett vattenprov berättar allt du behöver veta för att du ska kunna köpa rätt vattenfilter.

Gå till våra vattenprov

Beställ offert / Ställ en fråga

Här kan du be om ytterligare information och prisförslag om just detta filter. Om du redan har tagit ett vattenprov får du gärna bifoga ditt analysresultat! 

Offertförfrågan Produktsidor

Genom att skicka iväg dina uppgifter godkänner du till Aqua Invents integritetspolicy