Avsyrningsfilter – pH-höjare

Kategori: Etiketter: ,

PH-höjare är smidig och driftsäker. Den justerar pH-värdet, alkaliniteten och den aggressiva kolsyran med hjälp av doseringsteknik. Installationen är enkel och endast påfyllning av pH-höjande medel behövs. Passar utmärkt för fastigheter där vattnet står still stora delar av året.

Läs mer information

Ställ en fråga om denna produkt

Information

Om du vill förbättra kvaliteten och smaken på ditt vatten är detta en utmärkt lösning. Filtret är utformat för att höja pH-värdet i dricksvatten som av någon anledning försurats. Surt vatten kan leda till skador på ledningar och vitvaror i hushållet.

Fördelar

Jämn höjning av pH-värdet: filtret innehåller natriumhydroxid som effektivt sänker surhetsgraden i vattnet. Detta säkerställer att det vatten som passerar genom filtret alltid håller önskad pH-nivå.

Kostnadseffektivt: pH-höjaren är en prisvärd lösning för att förbättra kvaliteten på ditt vatten. Det kräver minimalt underhåll och ger en långvarig pH-justering.

Enkel installation: Filtret är relativt enkelt att installera och utförs enkelt av av din rörfirma.

Säker och effektiv: Filtret använder inga miljö- eller hälsoskadliga kemikalier, vilket gör det till en säker och effektiv lösning för hem, företag och industriella miljöer.

Förbättrad smak och kvalitet: Genom att höja pH-värdet i surt vatten kan pH-höjningsfiltret förbättra vattnets smak och kvalitet, vilket gör det mer behagligt att dricka och använda.

Skyddar rörledningar och vitvaror: pH-höjaren kan bidra till att minska risken att ledningar och vitvaror tar skada av det sura vattnet, vilket kan spara pengar i längden.

På det hela taget är pH-höjaren en säker och kostnadseffektiv lösning för att förbättra pH-värdet i ditt dricksvatten. En utmärkt investering.

Vi hjälper dig välja rätt.

Gör vårt snabbtest för att få svar

Beställ vattenprov

Ett vattenprov berättar allt du behöver veta för att du ska kunna köpa rätt vattenfilter.

Gå till våra vattenprov

Beställ offert / Ställ en fråga

Här kan du be om ytterligare information och prisförslag om just detta filter. Om du redan har tagit ett vattenprov får du gärna bifoga ditt analysresultat! 

Offertförfrågan Produktsidor

Genom att skicka iväg dina uppgifter godkänner du till Aqua Invents integritetspolicy