Prata med oss

Om du vill få kontakt med oss är det vanligtvis snabbast att ringa! Då kan vi ge dig rätt hjälp snabbare.

Är du befintlig kund?

Om du redan har ett filter från oss och har frågor eller funderingar, så kan du enkelt öppna ett supportärende via webben.

Vi finns i chatten!

Vi är tillgängliga mellan 08:00-16:00 alla dagar. Du kan alltid chatta med oss, maila eller ringa.

Vill du ha en offert?

Om du är osäker på vilket filter som är lämpligt för dig kan du beskriva ditt problem och få en offert.

Offertförfrågan Produktsidor

Genom att skicka iväg dina uppgifter godkänner du till Aqua Invents integritetspolicy

vattenfilter för egen brunn

Tre års garanti

Vi vill att du ska känna dig trygg som kund hos oss. Därför erbjuder vi alltid tre års produkt- och reningsgaranti för samtliga av våra filter. Det betyder att vi tar ansvaret om resultatet inte blir som beräknat. 

Välj en av våra installatörer

Vi samarbetar med rörfirmor över hela landet. Om du vill försäkra dig om att filtret installeras korrekt så kan du titta på vår karta för att hitta den installatör som finns närmast dig.

Nyheter

Kampanj: Kostnadsfritt vattenprov för husbesiktning!

Kampanj: Kostnadsfritt vattenprov för husbesiktning!

Hösten närmar sig och med den kommer en känsla av förnyelse och förändring. Vad passar då bättre än att säkerställa det viktigaste elementet i ditt hem – ditt dricksvatten? Vi på Aqua Invent är stolta över att presentera vår spännande kampanj: Ett kostnadsfritt...

Nu är vi partner med Bad & Värme

Nu är vi partner med Bad & Värme

Aqua Invent och Bad & Värme går samman för att kombinera styrkor inom vattenrening. Avtalet är påskrivet och bläcket har knappt torkat. Vi kan nu stolt tillkännage ett helt nytt partnerskap med Bad & Värme, en välkänd fackhandelskedja inom VVS-tjänster. Detta...

FM Mattsson blir ny ägare till Aqua Invent

FM Mattsson blir ny ägare till Aqua Invent

Nu kan vi med stor entusiasm meddela att Aqua Invent blivit köpta av FM Mattsson. Detta är ett stort steg i vår historia som vattenfilterbolag och ett sätt för oss att expandera på marknaden och kunna hjälpa fler människor med vattenrening. Pressmeddelande: FM...

Fria från rengöringsmedel

Våra vattenfilter är helt fria från rengöringsmedel som klorin eller kaliumpermanganat. Detta betyder att det renade dricksvattnet är säkrare för människor att dricka och mindre miljöskadligt att spola ut i avloppet. 

Vattenrening för industri

Vi har stor erfarenhet av att tillverka större anläggningar för industrier över hela världen. Om man har en större vattenförbrukning och behöver hjälp med vattenrening går det bra att kontakta oss för mer information.