Kontakta oss

Har du en fråga? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi inom kort.

Vill du ringa oss istället? Du når oss på 040-41-3135.

Vanliga vattenproblem

 

Sträv tvätt, märklig färg, dåligt lukt eller smak? Ja, vattenproblem kommer i många olika former, men vad innebär de egentligen? Här nedan har vi försökt samla de allra vanligaste vattenproblemen och vattenfrågorna som vi stöter på. Ibland är lösningen enkel och ibland kan det krävas större åtgärder. Oavsett vad just problemet med ditt vatten är rekommenderar vi alltid att du börjar med att beställa ett vattenprov som ger ett tydligt svar på vilka vattenproblem som finns i just ditt vatten. I våra analyser ingår alltid rådgivning och offert på passande utrustning.

 

BESTÄLL VATTENPROV HÄR

Är det något du tycker att vi har missat här på sidan är du givetvis alltid välkommen att höra av dig med dina frågor till oss!

Vattenproblemen är lika många som brunnarna...

Inte ett vatten liknar ett annat – fast det är klart att vissa problem är vanligare än andra. Denna sidan finns till för att besvara de allra vanligaste frågeställningarna kring vattenproblem.

Just eftersom att varje brunns vatten har sina egenheter bör man alltid ta ett vattenprov innan man köper ett vattenfilter – då kan vi dessutom ge dig tips och råd om just ditt vatten. Tveka inte att ställa dina frågor till oss – vi hjälper dig i vattenreningsdjungeln!