Kontakta oss

Har du en fråga? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi inom kort.

Vill du ringa oss istället? Du når oss på 040-41-3135.

Beställ ditt vattenprov idag – enkelt och snabbt.

 

Kampanj –
gratis vattenanalys

Under perioden april-juni bjuder vi på analyskostnaden vid köp av kompletta filter.

Detta gäller den kemiska basanalysen som normalt kostar 610 kr.
Ni beställer och betalar för analysen och när ni sedan beställer vattenfilter så drar vi av kostnaden för vattenanalysen.

Allt du behöver göra är att fylla i vilket eller vilka vattenprov du vill göra samt formuläret nedan så skickar vi en provflaska och instruktioner till dig
inom några dagar.

 

Vi erbjuder fortfarande snabbanalys där de vanligaste parametrarna ingår.  Analysresultatet har du inom 3 dagar och provet kostar 595 kr.
Denna analys rekommenderar vi som en efterkontroll efter installation av filter.
Klicka på knappen nedan för att se vilka parametrar som ingår.
Parametrar Snabbanalys

Önskar du beställa detta så skriv ett mail till oss info@aquainvent.se

 

Till dig med egen brunn så rekommenderar vi vårt Trygghetspaket
Detta analyspaket är hopsatt utifrån Livsmedelsverkets rekommendationer för dig med egen brunn – här får du en tydlig helhetsbild av kvaliteten på
ditt vatten

Läs mer om vårt Trygghetspaket

 • Beställ vattenprov

 • Välj mellan våra olika vattenprov (de går att kombinera och blir då till ett rabatterat pris). Fakturan skickas med analysresultatet. Om Ni önskar att vi skickar med en returfraktsedel så skriv det i meddelande-rutan. Kostnaden är 150 kr.

Vattenprov

Du kan läsa mer om de olika vattenproven nedan:

Basanalys
Kemisk

Här ingår bland annat:

 • Järn (ej syresatt)
 • pH-värde
 • Fluorid
 • Mangan
 • Koppar
 • Hårdhet (total, dH)

Mer information

Mikrobiologisk
bakterier

Här ingår:

 • Escherichia coli ( E. coli )
 • Koliforma bakterier
 • Odlingsbara mikroorganismer

      Mer information

Utökad analys
metaller

Här ingår bland annat:

 • Aluminium
 • Arsenik
 • Bly
 • Krom
 • Nickel
 • Uran

  Mer information

Utökad analys
radon

Här ingår:

 • Radon

          Mer information

Våra vattenanalyser görs givetvis av ett oberoende ackrediterat laboratorium. Myndigheternas föreskrivna mätparametrar finns inkluderade och endast tillförlitliga mätmetoder används. Mer om de olika vattenparametrarna hittar du under vattenkriterier.   Kontakta oss så hjälper vi dig!

Jag har beställt vattenprov – vad händer nu?

Efter att du skickat in din beställning skickas det provflaska och instruktioner hem till dig.  Du fyller själv provflaskan och anger information enligt anvisningarna för att sedan skicka in den för analys. (Psst! Vill du ha hjälp på vägen eller har några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss.)

Cirka 10 arbetsdagar senare är provresultatet klart och du får då hemskickat resultatet tillsammans med fakturan och våra kostnadsfria åtgärdsrekommendationer. Behöver du vidare rådgivning kring ditt vatten kan du kontakta oss. Rådgivning ingår alltid!

Vattenprov: resultat och uppföljning

Ditt vattenprovresultat sammanställs av oss och skickas i sin helhet till dig så snart analysen är gjord på det oberoende labb som vi anlitar.

I resultatet av vattenprovet får du en enkel översikt över hela analysen tillsammans med en förklaring över vilka värden som eventuellt bör åtgärdas. Vi berättar lite kort om vattenproblemen och ger dig också förslag på filter som passar för just ditt vatten och i din fastighet. (Har vattnet goda värden får du endast provresultatet och fakturan.) Vi grundar vattenfilteranpassningen på de uppgifter som vi samlar in i formuläret som du skickar in tillsammans med provflaskan. Har vi några kompletterande frågor kontaktar vi dig.

Du kan sedan i lugn och ro gå igenom resultatet och vår offert. Du är självklart välkommen att höra av dig med eventuella frågor – och, såklart, för att beställa filter.

Vattenprov:
hela processen till rent vatten

Du beställer din analys direkt på vår hemsida.

Du får en provflaska och frågeformulär hem i brevlådan. Har du några frågor kring formuläret eller hur du ska ta ditt prov är du välkommen att ringa direkt till oss på 040-41 31 35. Vår kundservice är öppen måndag-fredag mellan 8.00-16.30  (lunchstängt mellan 12.00-13.00)

Du frankerar och skickar in provflaskan och det ifyllda formuläret till vår  labbpartner (det är viktigt att du fyller i så mycket som möjligt i formuläret så att vår bedömning blir så korrekt som möjligt)

Vi får in provresultatet och dina formulärsvar från labbet så snart det är klart. Då sammanställer vi analysresultatet tillsammans med information om eventuella vattenproblem. Därefter får du analyssvar och en offert på passande filterlösning skickad till dig. Har du ett bra vatten får du endast analyssvaret skickat till dig.

 

Om du är i behov av filter kontaktar du oss för att lägga in din beställning.  Önskar du ha hjälp med installation? Vi samarbetar med en rad olika installatörer över hela landet.